Klas K smult van techniek!

(naar de andere klassen: klas L - klas M - klas 8 - klas 9 - klas 10 - beginpagina)

met de steun van

Dienst Onderwijs en Vorming

24 maart 2014 De timmermannen van klas K staken vandaag ook de handen uit de mouwen om aan hun plantenbakken te beginnen... Klik hier voor de foto's (Klik!)
25 maart 2014 Vandaag werden de teelaarde en de compost besteld! Volgende week worden ze geleverd!  
1 april 2014 Onze bakken zijn ook bijna zo goed als klaar! Klik hier voor de foto's (Klik!)
1 april 2014 We maakten potjes om in te planten en zaaien -> Klik hier voor het verslag en de foto's (Klik!)
1 april 2014 Vandaag wordt de teelaarde en de compost geleverd.  
maart - mei 2014 Wil je weten wat we al gedaan hebben in onze tuintjes? Hier kan je onze verslagjes lezen -> Klik hier voor de verslagen (Klik!)
maart - mei 2014 Lees hier de tuindagboekjes van Thomas, Ante en Lenn (laadtijd van de pagina duurt even) -> klik hier voor de tuindagboekjes (Klik!)
9 mei 2014 We hebben zonnebloemen geplant!!! Eerst zaaiden we ze in de klas in potjes, nu hebben we ze in de tuin geplant! Klik hier voor de foto's (Klik!)
19 mei 2014 De bosklassen zijn voorbij. Hoe ver staat het met onze zonnebloemen en ons tuintje? -> Klik hier voor het verslag en de foto's (Klik!)
22 mei 2014 We hebben nog meer geplant en ook al geoogst! Onze eerste groenten hebben we verwerkt in een slaatje! Lekker!!! -> Klik hier voor het verslag en de foto's (Klik!)
3 juni 2014 We maakten kleine serres voor onze tomaten. Onze wortels, courgettes en zonnebloemen groeien dat het een lieve lust is! Klik hier voor het verslag en de foto's (Klik!)
laatste week van juni 2014 We maakten met de klas een echte krant waarin we verslag uitbrachten over ons project "Smullen van techniek". Je kan hier de krant downloaden (Kllik!)
24 juni 2014 HET HOOGTEPUNT!!!  WE GAVEN EEN RECEPTIE VOOR ONZE OUDERS EN GROOTOUDERS EN MAAKTEN VOOR HEN SOEP, SMOOTHIES, HAPJES MET GROENTEN EN FRUIT UIT ONS EIGEN TUINTJE!!! SPANNEND MAAR IEDEREEN VOND HET HEEL HEEL LEKKER!!! Klik hier voor de foto's (Klik!)